Фирмени партита, коктейли, семинари, обучения, кафе паузи

Организация на фирмени и корпоративни събития, коктейли, семинари, обучения, кафе паузи

Фримекс Кетъринг предлага цялостни решения и атрактивни предложения за Вашето фирмено или корпоративно събитие,  както и team building. Доверете ни се при организацията на едно незабравимо парти, съчетано с вкусна храна и подбрани напитки – за да бъдат служителите Ви свежи, позитивни и сплотени, а клинтите и партньорите уважени и удовлетворени. Разполагаме с уютна зала, в която да реализирате всяко от тези събития.

Рожденни дни, юбилей и годишнини

Цялостна организация на  рожденни дни, годишнини и юбилеи

Рожденият ден е  най-очакваният и обичан  от  всеки малчуган, тинейджър, а защо не и  възрастен. Екипът ни има голям опит с организирането на всякакви тържества за  рождени дни или партита с конкретен повод . Разполагаме с  зала, облужващ персонал, инвентар и вкусен асортимент от храни и напитки за провеждането им . От направата на вкусна празнична торта до красивата украса по Ваше желание и вкус. Екипът ни ще се погрижи рожденият ден на Вас, Вашето дете или близък  да бъде най-веселият, най-щурият и най-запомнящият се.

Абитуриентски и абсолвентски балове

Кетъринг и украса за абитуриентски и абсолвентски бал

Абитуриентският и абсолвентският бал са изключително емоционален момент, както за завършващите, така и за техните родители и близки. Фримекс кетъринг е тук, за да Ви съдейства за цялостната организация – подбор на храни и напитки, подходяща украса, ангажиране на DJ, който да забавлява Вашите гости и всичко останало, от което се нуждаете за да бъде празникът Ви незабравим.

Кетъринг за сватби

Цялостна организация на кетъринг, декорация и сервиз за сватбени тържества

Сватбата,  това е един от най-специалните и красиви моменти  в живота на човек, и сме готови да бъдем до Вас в този така важен ден. Нашият гъвкав и ентусиазиран екип от професионалисти ще се заеме с планирането до най-малкия детайл на сватбеното тържество, така че Вие и Вашите гости да се почувствате наистина специални!

Готови ме  да Ви дадем индивидуални съвети, препоръки и напътствия още при планирането на събитието за да реализираме мечтите Ви съобразено разбира се с конкретните  изисквания, предпочитания и възможности.

Торти по поръчка

Торта за всеки вкус и повод

Фримекс Кетъринг може да Ви предложи голям асортимент от торти, подходящи за различни поводи – сватба, рожден ден, корпоративни събития, тематични партита, детски празненства и др. Също така приемаме заявки за торти по Ваша идея, изцяло съобразени с изискванията и желанията Ви.

Градински и тематични партита

Кетъринг и организация на градинско парти

Лятото е сезонът на градинските партита – основни акценти на всяко добре организирано парти са кетърингът,  мокрият бюфет, тематичната украса, подходяща музика, добър сервиз и точно съобразен  инвентар. Ние от Фримекс Кетъринг сме тук, за да се заемем с всеки един от тези детайли. Разполагаме с пълно оборудване за партита на открито, във вашата градина –  шатри, коктейлни маси, барбекюта, професионален DJ и всичко останало, от което се нуждаете за една незабравима лятна вечер с приятели.

 

 

Предлагаме още кетъринг за дома , абонаментна доставка на храна за офиса, нощни заведения и клубове , детски градини и училища както и  обедни менюта (всеки делничен ден).